Илюстрован справочник по биология за зрелостници, кандидат-студенти и ученици от 9 до 12 клас

Наличен

Цена за нов:
10,00 лв.
Описание на артикула
Илюстрованият справочник по биология и здравно образование отразява изучавания материал през годините от 9 до 12 клас, като темите са структурирани съобразно програмата за държавен зрелостен изпит по биология. Информацията е предадена синтезирано, за да подпомогне подготовката на учениците за текущи изпити, на зрелостниците за матура и на кандидат-студентите за конкурсните изпити, които им предстоят. Графичното оформление предлага богат и многоцветен илюстративен материал, който онагледява сложното и абстрактно учебно съдържание, което подпомага по-лесното възприемане на знанията за изучаваните процеси, обекти, структури и приложението им в реални ситуации. Изображенията са придружени от кратък обяснителен текст, като за улеснение на учениците всяка тема е съпътствана от списък на ключовите понятия, които представя. Изданието е подходящо за комбиниране с помагалото „Тестове по биология за зрелостен изпит“ от същия колектив от автори и резултатът би бил успешна подготовка и отлично представяне на предстоящите изпити.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.