Информационни технологии за 4 клас + диск

В наличност

Цена за нов:
12,00 лв.
Описание на артикула

Учебното съдържание е структурирано в тематични групи, както следва: запознаване с компютърната система; работа с изображения; работа с клавиатура и въвеждане на текст; работа със звук и видео, проектна работа, комбиниране на различни видове информация и електронна комуникация и работа в Интернет. Различните раздели са цветово означени за по-лесна ориентация. 

Чрез илюстрации и текстово описание са представени алгоритми за работа с различни програми и техните инструменти. Включени са разнообразни задачи за изпълнение от учениците, целящи затвърдяване на знания, развиване на творческо мислене и повишаване на мотивацията за работа с нови технологии. 
Основни акценти при разработване на съдържанието е използване на проектен подход, търсене на интердисциплинарни връзки, поставяне на творчески задачи. В хода на обучение за работа с информационни технологии учениците се запознават с програмите MS PowerPoint, Movie Maker, Photo Scape, Sound Recorder.  

Образователният софтуерен пакет ИТИ-4 съдържа много упражнения в електронен вид и електронен учебник към тях с инструкции и помощ за изпълнението им. Пакетът е десктоп приложение, поддържащо многопотребителски интерфейс. Всеки ученик избира свой аватар и потребителско име, чрез които влиза в системата и работи по свои проекти. Пакетът ИТИ поддържа портфолио за работата на всеки ученик, което осигурява възможност за реално оценяване на формираните знания и умения.
Максималният броя потребители на един компютър отговаря на броя активирани потребителски ключове*. С всяко учебно помагало ученикът получава два ключа за активация (за активиране на пакета у дома и в училище). Освен индивидуални, за по-удобна работа, издателство ,„Изкуства“ предлага и училищни лицензи за 5, 10, 15 и 20 потребители на един компютър. 
Учениците формират знания за файловата система и организация на данните при операционна система Windows и работят с програмата Paint за Windows 7 или Windows 8. Работят с програмите MS Word и MS PowerPoint от Microsoft Office 2010. Упражненията са съвместими с работа с пакетите MS Office 2007 и 2013. За изпълнение на поставените задачи трябва да се инсталират програмите Movie Maker, Skype, Photo Scape. 
Докато софтуерните продукти ИТИ-1 и ИТИ-2 дават директен достъп до упражненията, то при инсталиране на пакета ИТИ-4 се създава лична папка на ученика, от която той сам достъпва упражненията като отваря нужните файлове. Пакетът ИТИ-4 съдържа електронен учебник, в който са описани задачите за изпълнени, дадени са указания към тях, включена е видео-помощ. 


 *Ключът за активация дава възможност за работа с пакета до 1.09 на следващата учебна година. Например, при активиране на ключ в периода 1.06.2014 до 31.05.2015 година се получава достъп за работа с пакета до 1.09.2015 г.

Изисквания към компютърната система:


• Операционна система Windows 7 или Windows 8.
• Необходим софтуер:
• Microsoft Office 2007, 2010 или 2013.
• MS Paint
• Movie Maker (http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/get-movie-maker-download)
• Photo Scape (http://www.photoscape.org/ps/main/download.php)
• Skype
• Необходима памет:
• Свободно дисково пространство за инсталиране на продукта ИТИ-3: 700МВ и по 250МВ за всеки регистриран потребител. Примерно за работа на 1 ученик са необходими 1GB, за работа на 2 ученици са необходими 1,2GB свободна памет.


Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.