Кандидатстудентски изпит по френски език - 8 примерни теста

  • Кат.№: G220538
  • Издателство: УНСС
  • ISBN номер: 978-954-644-554-4
  • Страници: 84
  • Година: 2014

В наличност

Цена за нов:
10,00 лв.
Описание на артикула

Издание: 2014 г.

Настоящото помагало за кандидатстудентски изпит по френски език е съвременен източник за самоподготовка на кандидат-студентите, избрали да продължат образованието си в УНСС. То се състои от осем теста, подредени под формата на реални изпити, представляващи комбинация от три модула с общо 40 езикови задачи в тях.

I Модул: Разбиране при четене. Той съдържа 10 кратки текста. При повечето от тях има пет твърдения, едно от което е вярно. При някой условието е да се преподредят изреченията в хронологичен ред, при други - да се попълнят пропуснатите думи, които кандидат-студентът ще избира от предложените пет отговора, а при трети - ще трябва да се определи вида на текста. Източниците са актуални и много разнообразни, което позволява цялостна оценка на различни аспекти от езиковата компетентност на кандидат-студента.

II Модул: Граматика. Този модул се състои от пет подмодула с по четири примера или общо 20 задачи. Подмодулите обхващат видове местоимения, членна и препозиционална система, вербална система и трансформация на изречения (от пряка в непряка реч, от деятелен в страдателен залог, свързване на две изречения в едно с произтичащите от това граматически промени в него).

III Модул: Лексика и фразеология. В този модул, състоящ се от 10 задачи, се цели проверка на речниковото богатство на кандидат-студента, неговата способност да си служи със синоними, антоними, пароними, да превръща глаголи в съществителни, отглаголни прилагателни, наречия и обратно. Примерите са подбрани така, че изискват от кандидат-студентите разностранни знания, съобразителност и творческо мислене и същевременно позволяват максимално добра преценка на цялостната езикова компетентност.

В края на помагалото има ключ с верните отговори, което дава възможност на кандидат-студентите да проверят сами резултатите си и да придобият реална представа за нивото на знанията си по френски език.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.