Мaтематически справочник за 1.-12. клас

Наличен

Цена за нов:
12,50 лв.
Описание на артикула
Математическият справочник обхваща основните моменти от науката, с които ще се сблъскат всички ученици през различните етапи на своето образование от 1 до 12 клас. Във „Въведение в аритметиката и алгебрата“ и „Въведение в геометрията“ – първите глави от изданието – основният курс по математика е подреден от 1 до 8 клас, а след това са посочени и всички елементарни функции, неравенства, уравнения и геометрични фигури с основните им свойствата. В раздел Алгебра са поместени няколко основни теми, поделени на подтеми – „Въведение в аритметиката и алгебрата“, „Видове функции на една независима променлива, уравнения и неравенства“, „Числови редици“, „Функция на една независима променлива“, „Комплексни числа. Теория на вероятностите. Статистика“. А в раздел Геометрия обстойно внимание е обърнато на „Мерни единици. Въведение в геометрията“, „Планиметрия“, „Стереометрия“, „Аналитична геометрия в равнината“. Изданието представя изчерпателна информация за математическите понятия, формули, графики, аксиоми, теореми, чертежи и таблици, синтезира елементарната и дискретна математика, статистиката и аналитичната геометрия, което е в помощ при стремежа за постигане на отличен успех, при подготовка за състезания, матура и кандидатстудентски изпити за ВУЗ.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.