Passwort Deutsch 1, ниво A1 - Ръководство за учителя

  • Кат.№: G150313
  • Издателство: Klett
  • ISBN номер: 978-312-675-912-0

В наличност

Цена за нов:
19,90 лв.
Описание на артикула

Passwort Deutsch е съобразен с изискванията на Общата европейска езикова рамка и води от ниво А1 до ниво В1. Последната част на системата подготвя за успешно полагане на изпита Zertifikat Deutsch и е мост към средното ниво.

Всяка част съдържа материал за около 80 учебни часа. Учебната система включва всичко необходимо за успешно обучение по немски език – учебник и тетрадка в едно, тетрадка-речник, аудиоматериали и безплатни онлайн компоненти.

Първата част на учебника включва 6 урока по 12 страници с всички необходими текстове и задачи за часа по немски, а втората – упражнения към всеки урок за затвърждаване, разширяване и обобщаване на наученото в клас, подходящи и за домашна работа или преговор. Немскоезичните страни и региони са представени от различни гледни точки чрез интересни автентични текстове и богата допълнителна информация.

Практичното ръководство помага на учителя да подготви бързо и ефективно интересен час по немски език – методически съвети, тестове, допълнителни материали и упражнения, предложения за проекти и много други. Автентични аудиоматериали и тетрадка речник с думите от уроците в контекст допълват цялостта на системата. Насладете се на работата с тази наистина уникална и ефективна система.

Новото издание Passwort Deutsch в 5 части е с преработено и актуализирано съдържание, обновен дизайн, повече културна информация и допълнителни упражнения. Плавната прогресия и разнообразните задачи, както и интересните теми, заредени с много чувство и положителни емоции, ангажират учениците и работят за ефективен час по немски. Подготвя за изпитите Start Deutsch 1 und 2, Zertifikat Deutsch.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.