Географски речник - Помагало за ученици, зрелостници и кандидат-студенти

Наличен

Цена за нов:
7,90 лв.
Описание на артикула

Представеният географски речник е оригинално съставено помагало за ученици, зрелостници и кандидат-студенти. Той съдържа над 900 термина и понятия от различни области на географското познание. Дългогодишният педагогически опит на Стефка Стамова като учител по география е в основата на правилния подбор на термините в методическо отношение, както и на тяхното кратко, но ясно и разбираемо обяснение.
В речника са отразени всички основни термини и понятия, използвани в Държавните образователни изисквания и учебните програми за учебниците по география и икономика в задължителната и свободноизбираема подготовка за класовете в гимназиалния курс на средното образование.
При съставянето на речника и съдържанието е следвана логическата последователност на учебното съдържание в съответните класове. Това улеснява, ползването му при подготовка на учениците и зрелостниците. В текста са дадени и конкретни примери, подкрепящи правилното и лесно разбиране на съответните географски термини и понятия. Много добре подбрани и удачно са използвани и различни по вид илюстративни материали.
Речникът е полезен за учениците, зрелостниците и кандидат-студентите, както и за преподавателите по география, които синтезирано могат да използват определенията, обясненията и илюстрациите към богатия терминологичен апарат на географията, отразен в този речник.

 

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.