Матура по български език и литература. Тестови задачи, интерпретативни съчинения и есета – Първа част

 • Тип: нов
 • Кат.№: 400156
 • Издателство: БГ Учебник
 • Автори: Иван Инев
 • ISBN номер: 9786191871193
 • Страници: 192 стр. + 36 стр. приложение
 • Година: 2021

Наличен

Цена:
13,90 лв.
Поръчай
Описание на артикула

Първа част от помагалото „Матура по български език и литература. Тестови задачи, интерпретативни съчинения и есета“.

Помагалото „Матура по български език и литература. Тестови задачи, интерпретативни съчинения и есета“ (Първа част и Втора част) е създадено за нуждите на гимназистите, които ще се явяват на държавен зрелостен изпит в края на 12. клас от 2022 г. по новите учебни програми. Включените задачи и текстове в него са изцяло съобразени със заложените компетентности в учебно-изпитната програма за матура на МОН.

Задачите и съчиненията в двете части на помагалото са така разпределени, че да може да се ползват поетапно в подготовката в 11. клас и в 12. клас.

Заложени са всички предвидени от учебно-изпитната програма типове задачи – с избираем, с кратък свободен, с разширен свободен отговор, както и задачи за създаване на текст, като темите за аргументативни съчинения са разработени както под формата на план-конспекти, така и с цялостни примерни варианти на есета и интерпретативни съчинения.

Помагалото е отличен помощник на учителите и учениците в подготовката за матура и гарантира успешно представяне на зрелостниците съобразно изпитните стандарти на държавния зрелостен изпит.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

 • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
 • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
 • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
 • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
 • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.