Тестове за матура по български език и литература (11. и 12. клас по новите програми)

Наличен

Цена:
12,00 лв.
Поръчай
Описание на артикула

Помагалото „Тестове за матура по български език и литература“ съдържа 12 теста, съставени от учители с опит в подготовката на зрелостници.

  • По отношение на структурирането на изпитния материал тестовете следват досегашния модел на разпределяне в три модула. Този подход залага на установената изпитна практика и улеснява работата по отделните копмоненти – езикови, литературни, комуникативни.
  • В съдържателно отношение тестовете са изцяло съобразени с новата учебно-изпитна програма за държавен зрелостен изпит, оповестена от МОН. В тестовете са включени всички компетентности, които се очаква зрелостниците да владеят в края на втория гимназиален етап.

Първите девет теста са обвързани с учебния материал от двете години, като последователно въвеждат учебното съдържание така, както то следва тематично в 11. и 12. клас. Озаглавяването на тестовете с деветте тематични кръга от учебното съдържание по литература е ориентир на какъв етап от подготовката може да се решава съответният тест, като той включва с натрупване и изучените вече езикови и литературни компоненти.

Последните три теста са обобщителни върху целия материал от двете учебни години.

В края на помагалото са приложени отговорите в прегледен табличен вид.

Тестовете може да се използват както за самоподготовка, така и за пробни изпити на различен етап от усвояването на учебния материал.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.