Помагало за матура по български език и литература - Първа част (творби и съчинения за 11 клас)

Наличен

Цена за нов:
12,00 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула
Първата част от помагалото за матура по български език и литература за 11 клас на издателство „Д-р Иван Богоров“ съдържа творби и съчинения, като има идеята да се превърне в пътеводител на учениците в тяхната подготовка за важните изпити, които ги очакват в края на образованието им. Изданието съдържа включените в конспекта произведения, предлага модел на интерпретация, дава информация за тестовете по литература и съдържа примерни съчинения, които да илюстрират това, което се очаква от учениците в последната задача от държавния зрелостен изпит по български език и литература. С насоките, които предоставя за дългия мисловен път, който зрелостниците трябва да изминат при анализа и интерпретацията на литературния текст за достигане на желаното отлично ниво, изданието се превръща в ценен помощник при самоподготовката на учениците.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.