Помагало за матура по български език и литература - Втора част (творби и съчинения за 12 клас)

Наличен

Цена за нов:
12,00 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула
Втората част от помагалото за матура по български език и литература за 12 клас на издателство „Д-р Иван Богоров“ е продължение на първата част, която е предназначена за учениците от 11 клас. Настоящето издание съдържа творби и съчинения, за да подпомогне процеса на учене и да се превърне в пътеводител на учениците при подготовка им за зрелостен и кандидатстудентски изпити. Помагалото разглежда включените в конспекта произведения, предлага модел на интерпретация, съдържа информация за тестовете по литература и представя примерни съчинения, които онагледяват последната задача от държавния зрелостен изпит по български език и литература. Съветите в помагалото за анализ и интерпретация на литературен текст дават шанс на зрелостниците да достигнат високи и положителни оценки и успешно да се представят на предстоящите изпити.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.