Примерни тестове за зрелостници и кандидат-студенти по български език и литература

Наличен

Цена за нов:
15,00 лв.
Описание на артикула
Второто преработено издание на сборника с примерни тестове за зрелостници и кандидат-студенти включва изучавания материал в 11 и 12 клас, обхващайки етап от литературата, който се обособява от Христо Ботев до Димитър Талев. Тестовете отговарят на формата на матурата по български език и литература, като това позволява на учениците да се подготвят в обстановка, доближаваща се до изпитната ситуация. Освен въпросите по литература, в тестовете са включени и задачи по езикова култура, както и отговори на упражненията, което има положителен ефект върху самоподготовката на зрелостниците за важните изпити, които им предстоят. Изданието с успех може да се ползва и от преподавателите, за да обогати текущата им работа и да разшири учебното съдържание.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.