Справочник по физика и астрономия за 4.-12. клас

Наличен

Цена за нов:
15,00 лв.

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула
Справочникът по физика и астрономия припокрива учебния материал, изучаван от 4 до 12 клас и това прави изданието подходящо за текуща подготовка на учениците от средните и основни училища, за самоподготовката на зрелостниците за матура, за кандидат-студентите при явяване на конкурсни изпити и на студентите, които изучават физика. Изданието разполага с информация за физичните и астрофизични понятия и закони, формули и константи. Съдържанието е разпределено в няколко раздела – „Въведение във физиката и астрономията“ (където е поместен материалът, изучаван от 4 до 8 клас), „Механика“, „Термодинамика и молекулна физика“, „Електричество и магнетизъм“, „Оптика“, „Атомна и ядрена физика“, „Астрономия“. Теоретичните знания са онагледени чрез графики, чертежи и таблици.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.