Тестовете на Веси по български език и литература - Външно оценяване за четвъртокласници (по старата програма)

Не е налично

Няма опции на разположение.

Описание на артикула
Сборникът с тестове е предназначен за четвъртокласниците, на които им предстои изпит в края на учебната година по български език и литература. В него са поместени 10 примерни теста, съобразени с новия формат на МОН, по който формат ще се проведе външното оценяване. Във всеки тест са заложени следните компоненти: • текст за диктовка • 11 въпроса със свободен или избираем отговор, от тях 8 са за добиване на информация от текст • 4 въпроса за проверка на граматиката • 1 въпрос за разграничаване на отношенията между думите • текст – художествен или научнопопулярен, чрез които да се види до каква степен учениците разбират и осмислят информацията В помагалото са включени отговорите на тестовите въпроси, скала за трансформиране на оценките в шестобалната система и специално място за писане на диктовките. Сборникът с тестове е чудесен помощник в подготовката за изпита след 4 клас.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.