Tu mismo para Bulgaria, ниво B1, част 1 - Учебник по испански език за постигане на ниво В1 (продължение на ниво В1.1)

Наличен

Цена за нов:
16,90 лв.
Описание на артикула

TÚ MISMO para Bulgaria - новата учебна система на Loescher, адаптирана от издателство КЛЕТ България за ниво В1 по новите учебни програми на МОН.

Приложими за работа в 9.-10. интензивен клас и в 10.-12. клас с разширено изучаване на езика.

Комуникативната учебна система е адаптирана изцяло към учебните програми на МОН, като осигурява разнообразни теми, текстове и диалози, страноведчески материали, които запознават учениците с културни, исторически и географски особености на Испания и испаноговорещите страни, упражнения и проекти за работа.

Учебната система затвърждава и разширява материала на ниво В1 и залага на развиването на четирите умения, като предизвиква учениците с нови конкретни и близки до ежедневието комуникативни ситуации, които им предстои да решат.

Богатото разнообразие на културни текстове и заложените междупредметни връзки, допълнени от различни проекти осигуряват интересен час по испански език.

Учебникът е с тематично подредени уроци, разнообразни текстове и материали за работа, проектни задачи и упражнения към видеоматериалите в електронната версия на учебника.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.