Как функционира светът около нас?

В наличност

Цена за нов:
19,80 лв.
Описание на артикула
Делникът ви е пълен с предмети, устроени незнайно как – например сканиращото устройство в супермаркета или радиоапаратът са ви непонятни, както и природни явления като дъжда или пролетното пробуждане на цветята. Замисляли ли сте се защо млякото в хладилника остава студено или светофарът свети зелено? Ако да – тази книга е точно за вас. Ако не – тя може да събуди любопитството ви за тайните, скрити зад нещата от всекидневието. По всяко време и на всяка крачка се сблъскваме с най-различни и интригуващи аспекти на техниката, свързани например с телевизора или с производството на тениски, със зеленчуковите консерви или със скоростната предавка на велосипеда. Техниката е забавна и често се оказва по-разбираема, отколкото изглежда на пръв поглед. Да вземем за пример природата. Луната променя облика си, таралежът спи през зимата, а дървото по някакъв начин успява да снабди с вода и най-горните си листа. Удивително, какво ли няма по света! А защо? В книгата ще намерите редица отговори на този въпрос. Чрез нея ще си обясните ако не всички явления в живота, то поне част от тях. Ще разкриете загадките на уреди и устройства, които срещате у дома, на улицата или в магазина. Ще се запознаете с тайните на растенията и животните, ще надникнете в цеховете за производство на хранителни стоки и козметични артикули и ще узнаете защо ви е по-лесно или въобще възможно да се справяте с редица задачи във всекидневието. Ако не разбирате някоя дума, вижте в речника. В теста в края на книгата може да проверите какво сте научили за света и начина, по който той функционира. Събудихме любопитството ви, нали? Тогава да повдигнем завесата пред консервите и контейнерите, светофара и сапуна, тениската и термометъра. Приятно четене, приятно „откривателство“!
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.