Чета и разбирам - Учебно помагало по български език и литература за 3 клас

В наличност

Цена за нов:
4,00 лв.
Описание на артикула
Помагалото е предназначено за ученици от 3. клас. То има за цел да подпомогне развитието и усъвършенстването на уменията им да осмислят, да извличат и да тълкуват информация от различни източници – писмени текстове, таблици, диаграми, схеми и други изображения. Предложените текстове за четене с разбиране са от различни сфери на общуване – художествени, научнопопулярни, от бита, от медиите. Илюстрирани са с диаграми, таблици или снимки. Задачите измерват четири познавателни умения, ключови при работата на учениците с текста: - намиране и извличане на явно представена информация; - правене на преки изводи, които се подразбират в текста; - тълкуване и обобщаване на идеи и информация, представени в текста; - оценка на текста от гледна точка на неговото съдържание, стил и структура. Към всеки текст са формулирани по 11 задачи. От тях 4 са с избираем и 3 със свободен отговор. Те проверяват доколко учениците разбират текста, умеят да извличат информация от него и да я интерпретират. Включени са 4 задачи за проверка на знанията за изречение, за думите като части на речта и за значението на думите. Помагалото съдържа: - 12 тренировъчни теста, следващи учебното съдържание по български език и литература за 3. клас, които включват текст за четене с разбиране, задачи за разбиране и езикови задачи, свързани с изучаваното в момента учебно съдържание; - 5 обобщителни теста след всеки раздел; - 2 теста за входно и изходно равнище; - ключ с верните отговори на тестовите задачи и подробно указание за оценяване. Помагалото дава възможност за: - целенасочени занимания по четене, насочени към разбирането на характерните особености на текста; - проверка на равнището на овладяване на знанията по вече изучена урочна единица или раздел; - работа в часовете по задължителноизбираема подготовка; - работа в часовете по свободноизбираема подготовка; - работа в часовете за самоподготовка; - самостоятелна или домашна работа; - периодична проверка на уменията за разбиране, тълкуване и интерпретиране на текст.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.