Росинка - Учебник по руски език за 3 клас (първи чужд език)

В наличност

Цена за нов:
24,00 лв.
Описание на артикула

Учебникът представлява втората стъпка – продължение и развитие - на цялостна система за овладяване на езика в началната степен. (Учебният комплект "Росинка" за втори клас е одобрен от МОН и внедрен в обучението). 
Предназначен е за учениците от 3. клас, избрали да изучават руски език като първи чужд в началната степен на обучение. 
Комплексният курс в учебника включва осем тематични раздела. Всяка подтема от раздела представлява единна смислова цялост, с учебни задачи, обединени от обща комуникативна функция и отнасящи се към обща комуникативна ситуация, представена в разнообразен игрови контекст. 
Всеки тематичен раздел завършва с преговорно-обобщителна част "Повторение – мать учения. Езиковият материал е прецизно минимизиран с оглед на програмното съдържание и с на избрания подход – от общуването към системата на езика чрез индуктивно въвеждане, което не изключва използването на определени опори (схеми, инструкции, таблички, подсказки). 
В мотивационното осигуряване но процеса на учене съществена роля продължават да играят водещите герои на учебника – Даша, Паша, Росинка, заекът и вълкът. 
В учебника са използвани оригинални и жанрово разнообразни руски текстове – стихове, песни, гатанки, пословици и поговорки, скоропоговорки, броилки, приказки, забавни истории, подбрани съобразни тематично-ситуативното съдържание. Те запознават и приобщават децата към руската детска култура. 
Илюстративният материал в учебника е богат и разнообразен. Визуализацията се използва за формиране на стратегии за работа с учебния материал, за естетическо въздействие върху децата, за засилване на атрактивните моменти в урока и улесняване усвояването на съдържанието. В края на учебника е поместен кратък руско-български речник, съдържащ предимно тъй наречената "пасивна" лексика. 
Речникът има за цел да улесни третокласниците в търсенето на непознатите думи при слушане и четене и да развива първоначалните им умения за работа с речник. 

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.