Български език и литература. Четене с разбиране за 4 клас

В наличност

Цена за нов:
4,50 лв.
Описание на артикула

Представяме ви новото помагало от иновативната поредица за обучение в четене с разбиране в началния етап на образование. То следва идеите, заложени в помагалата за 2. и 3. клас, като отчита спецификите и приоритетите в читателската подготовка на четвъртокласника. Какво съдържа учебното помагало?

22 тематични разработки, които интегрират четенето на специално подбрани познавателни и художествени текстове с формирането на стратегии за усъвършенстване на уменията за разбиране и самооценяване Развиващ комплекс от предтекстови, текстови и следекстови задачи, с отворен, затворен и смесен формат, които моделират четенето и ученето като интерактивен процес за формиране на автономен читател Приложение с указание за работа с помагалото и допълнителни задачи по темите Кои стратегии за четене с разбиране се формират с приоритет?

Включване на личния опит Разграничаване на известното, откриване на новото Правене на предположения и визуализации Търсене на ключови думи, изречения и идеи в текста Задаване на въпроси и отговор на въпроси Сравнение между текстове и съпоставяне на различни гледни точки Самопоставяне на цели и прилагане на избрани подходящи стратегии Самонаблюдение и самооценка на разбирането Какви основни умения за четене и учене придобиват учениците?

Търсене на факти и правене на преки умозаключения Правене на изводи за причинно-следствени и други връзки Синтез и обобщение на информация, представянето ѝ в различни форми Оценка на съдържанието, структурата и езика на текста Трансформиране и създаване на текст Използвайте помагалото „Четене с разбиране, 4. клас“ съвместно с помагалото „Български език и литература. Външно оценяване, по новия формат 2012-2013. 4. клас“, за да осигурите отлична подготовка на четвъртокласниците по БЕЛ и успешно представяне на националното външно оценяване.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.