Success Pre-intermediate + CD - Учебна тетрадка по английски език

  • Кат.№: G200706
  • Издателство: Longman
  • Автори:

В наличност

Нов: няма в наличност

Цена за употребяван:
7,74 лв.
Описание на артикула

Success е учебна система по английски език одобрена от МОМН за 9-12 клас за непрофилирано обучение в паралелките с изучаване на чужд език в българското училище.

Разработено е в съответствие с изискванията и препоръките на Общата европейска езикова рамка (CEF) на Съвета на Европа.

Учебното съдържание е разпределено в учебни единици (units), всяки от които е с определени ясни цели. Юнитът е цялостен завършен цикъл от лексика, граматика и равностойно развиване на всички умения – четене, писане, говорене и слушане, представени в контекст под формата на жанрово разнообразни оригинални текстове или диалог с богато и съвременно съдържание, съобразено с възрастовата характеристика на учениците. Прилагани са най-съвременните методи и подходи в практиката на преподаване на езика и в същото време ползваните текстове и информация придават най-съвременно звучене.

Success предлага контролирана и мотивираща среда за учене чрез интегриран подход при преподаването на граматика и умения. Опирайки се на комуникацията в реален житейски контекст, постепенно се изгражда комуникативната компетентност на учениците като стъпка към общуването в реалния живот. Дава възможност за самостоятелна работа и творческа изява на учениците, акцентирайки върху индивидуалния подход, въвличащ в активно участие в учебния процес.

Внимателно подбраните упражнения, системната проверка и проследяване напредъка на учениците, паралелно с развиването у тях на умения за самооценка, осигуряват приемственост и надграждане на усвоените знания и умения. Осигурен е системен преговор и набор от тестове даващи възможност за обективна оценка на  нивото на учениците и постигнатите резултати според зададените образователни стандарти.

Обучението по английски език е интегрирано в общата образователна и учебно-възпитателна училищна програма, като от една страна е осъществена връзка с други учебни предмети, а от друга – придобиването на езикови знания и умения е съпроводено с изграждане на навици и стратегии за учене, развиване на умения от по-общ характер /анализ, асоциативно мислене и пр./, изграждане на поведенчески модели за общуване и развиване на чувство за толерантност към други народи и култури, както и чувство на приобщеност към останалите държави в семейството на Европейския съюз, към което България се числи.

Ясната структура дава възможност за лесно ориентиране в учебното съдържание и очакваните резултати.

Учебникът за ученика е в комплект с интерактивен CD-ROM следващ разпределението на учебното съдържание. Удобен за самостоятелна работа и при случаи на пропуснат материал в учебните часове.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.