География и икономика за 9 клас - Задължителна подготовка

Не е налично

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула
Учебникът по география и икономика за 9 клас за задължителна подготовка на издателство „Д-р Иван Богоров“ е одобрен от Министерство на образованието и науката и в рамките на 54 учебни единици разглежда природната и обществена география, залегнала в учебния план. Съдържанието е поделено в четири раздела – „Природна структура и ресурси на Земята“, „География на населението и селищата на Земята. Политическа организация на обществото“, „География на световното стопанство“ и „Географски райони в света и страни – типични представителки“. В първите страници на учебника е поместен полезният „Апарат за ориентиране“, който разяснява коя част от уроците за какво служи, как да се разчитат използваните символи и означения на рубриките. След всеки раздел следва „Тематичен контрол“, чиято цел е да провери натрупаните до момента знания и да запълни допуснати пропуски. След последния урок в съдържанието предстои „Годишен контрол“, който обхваща целия изучаван материал. Учебникът е снабден и с допълнителни текстове – „Апарат за контрол и самоконтрол“, „Речник на някои термини и правила, изучавани от 5 до 9 клас“, „Азбучен указател“, както и препоръчителен списък с литература и 13 допълнителни приложения, поместени след съдържанието. Една от основните идеи на учебника е да позволи на учениците да вникнат в същността на природните, икономическите, социалните и политическите процеси, в очертаващите се проблеми и тенденции, които ще бъдат част от тяхното съвремие.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.