История и цивилизация за 9 клас - Задължителна подготовка

Не е налично

Нов: няма в наличност

Употребяван: няма в наличност

Описание на артикула
Учебникът по история и цивилизация за 9 клас за задължителна подготовка на издателство „Анубис“ побира в своето съдържание десет раздела, като всеки раздел, за улеснение на ученика, е маркиран в различен цвят – „Европеецът в един нов свят“, „Алсолютизъм“, „Революциите“, „Кълновете на съвременността“, „Новото време на Балканите“, „Националните държави“, „Модерният свят“, „България след Освобождението“, „Самоубийството на Европа“. Уроците проследяват промените в света във времевата рамка от експедициите на Колумб, през Освобождението на България, стигайки до подножието на Първата световна война – обширен период от време, изпъстрен със събития, подплатени с богат илюстративен материал, исторически извори и биографични бележки в учебника. В помощ на учениците още в самото начало са дадени съвети и препоръки за отговорите на някои въпроси, през които им предстои да се изправят – като например: Как да намерим основните идеи в текста?, Как се анализират писмени документи?, Как се анализира илюстрация?. След всеки урок следват въпроси, които целят да проверят натрупаните знания и да провокират учениците да потърсят още информация по темата. В помощ на учениците и някои от най-важните дати са изнесени в колона в края на всеки урок, а след всеки раздел – следва тест, благодарение на който могат да се проверят актуалните знания до момента и да се запълнят евентуално допуснати пропуски. Учебникът отговаря на Държавните образователни изисквания за учебниците и учебните помагала и е одобрен от Министерство на образованието и науката.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.