Умножението е лесно! - Самоучител за лесно и забавно научаване на таблицата за умножение

Не е налично

Няма опции на разположение.

Описание на артикула
Аудиодискът представлява обучаваща програма за лесно и забавно научаване на таблицата за умножение. Програмата съдържа следните раздели, които могат да се използват както подред, така и самостоятелно: 1 част: Да науча таблицата - Детето научава правилата за умножение с 0, 1 и 10, както и таблицата с всяко от останалите числа. За бърз и траен резултат използваме анимация, цветове и говор. Детето може да избира отделно всяко число, с което иска да научи таблицата, и да повтаря тази стъпка колкото пъти е необходимо. 2 част: Да проверя научих ли таблицата - В тази част на екрана се появяват примери за умножение с произволно избрано число, или с всички числа. Детето има възможност да избере или въведе верния отговор. "Изпитването" е забавно, защото има едно човече, което при верен отговор хвали детето, а при грешен - протестира. Ако таблицата не е научена добре, детето бива пренасочено отново към 1 част, като е посъветвано да вземе лист и химикалка, за да пише, учейки. 3 част: Игри - Това е най-занимателната част. Съдържа 10 игри, в които детето решава примери от таблицата, забавлявайки се. Тук може да се надбягва с други състезатели, да спасява принцеса, да открие съкровище и още много интересни неща. Продуктът е предназначен за ползване на един компютър и не изисква инсталация. Автор на програмата е Габриела Пападопова – преподавател по математика с дългогодишна практика и един от първите специалисти у нас в областта на електронното обучение. Минимални технически изисквания: Операционна система Windows - Windows 7, Windows 2000, Windows XP Home, Windows XP Professional, Windows Vista; Браузъри - Microsoft Internet Explorer 6.0 или по-нов, Firefox 2.0 или по-нов; Системна памет - 256 Mb RAM; Видео памет - 32 MB RAM.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.