Техники на договаряне

В наличност

6,00 лв.
Поръчай
Описание на артикула
Учебникът "Техники на договаряне" е предназначен за студентите от специалност "Туризъм" като бъдещи участници в деловото общуване в туристическата индустрия. Той има за цел да разкрие особеностите на договарянето като процес на водене на преговори и форма на делово общуване. За да бъде продуктивно деловото общуване, трябва да бъдат усвоени стандартите на бизнес етикета - вербален, невербален и еписторален. Специално внимание е отделено на вербалната и невербална комуникация, както и на презентирането в протоколната практика. Успехът на бизнес преговорите изисква доброто познаване на стратегиите, тактиките и техниките на договаряне. Поставен е акцент върху договарянето с клиенти и доставчици посредством съвременните автоматизирани системи за управление на връзките с тези две важни групи контрагенти на туристическия бизнес. След направен подробен преглед на отделните етапи на провеждане на преговори е разгледана и последната заключителна част - сключването и изпълнението на споразумението. Особено важно място заема въпросът за договарянето с чуждестранни партньори предвид съществуващите национални и културни различия между отделните държави. Директното делово общуване с настоящи и бъдещи партньори изисква значителен финансов и времеви ресурс. Съвременните информационни и компютърни технологии са ефективно средство за преодоляване на бариери като време, средства и разстояние. Нарастващо значение и предпочитание започва да придобива деловото общуване чрез размяната на бизнес писма. Задължително условие за успеха на еписторалното делово общуване е познаването и спазването на стандартите на деловата кореспонденция. Разгледани са и двете страни на конфликтите като обективна реалност от бизнеса - негативните им последствия за личността и същевременно необходимостта от тях за по-ясно осъзнаване, разкриване и справяне с проблемите в бизнес среда.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.