Компютърни архитектури

В наличност

10,00 лв.
Поръчай
Описание на артикула
В книгата е направен анализ на съвременните компютърни архитектури, като се акцентира върху тенденциите в развитието на изграждащите ги микропроцесори. По различни признаци те са класифицирани и е описана концепцията на работа на отделните групи, структурата и приложението им. Разгледана е структурата на процесора на Intel - Pentium МР (Р6), като един от широко разпространените в настоящия момент процесори с общо предназначение. Включени са сравнителни данни за няколко основни представители на този клас високопроизводителни микропроцесори. Особено място е отделено на микроконтролерите - мозъкът на съвременните управляващи устройства и системи за контрол. Разгледани са особеностите на съвременни фамилии микроконтролери на фирмите Texas Instruments, Microchip, Fillips, Freescale (Motorola), Intel и др. Разгледани са принципите на работа и основната структура на цифровите сигнални процесори (DSP). Запознаването на студентите с тези специализирани процесори разширява приложимостта на настоящия учебник в дисциплини, свързани с обработката на сигнали, звук и изображения. В последната глава са описани производствени тестове и методи за проверка и настройка на правилното действие на електронните модули. Този раздел дава практически познания при разработване и тестване на отделните модули на компютърната архитектура, обръща внимание на работоспособността и надежността на компютърните системи. Учебникът е предназначен за студентите от висшите технически учебни заведения и специализирани училища за специалности, свързани с компютърните и комуникационни системи.
Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес.

БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.

  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на БГ Учебник Трейд ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка:

Банка ДСК

IBAN: BG84STSA93000023729628

BIC: STSABGSF

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане.

Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод.

Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.