Зависимостите: Причини, последствия, терапия и превенция

Наличен

Цена:
23,00 лв.
Поръчай
Описание на артикула

Петър Вълков е доктор по клинична психология (СУ), магистър по клинична и консултативна психология (СУ) и бакалавър по психология (ВТУ). В рамките на докторантурата се е обучавал в Кьолн, Германия. Работи като главен асистент по психология в Педагогическия факултет, Тракийски университет. 

Д-р Петър Вълков преподава "Превенция на зависимостите" (бакалаври), "Поведенчески и когнитивни разстройства в детско-юношеска възраст" (бакалаври), "Детска и семейна психотерапия" (бакалаври), "Клинична психология" (магистри), "Управление на стреса в педагогическата професия" (магистри) и др. 

Д-р Петър Вълков има и богат практически опит като клиничен психолог-консултант, натрупан в рехабилитационни и медицински центрове и психиатрични отделения в София и Стара Загора.Автор е на детски научни и научно-популярни статии в областта на зависимостите, стреса, депресията и тревожните разстройства. 

През последните години Д-р Петър Вълков изнася лекции и доклади в Молдова, Германия, Хърватия, Полша, Турция, Италия, Малта и Португалия. 

Настоящата книга има за цел да допринесе за по-доброто разбиране на зависимостите - към вещества и поведенчески (хазар и интернет), за тяхната превенция и терапия. Читателите ще получат представа за различните видове вещества, техните ефекти върху централната нервна система и поведението, за връзката между депресията, тревожността, семейните и социални фактори и употребата на психоактивни вещества, както и за видовете терапии на зависимостите. 

Монографията е адресирана към студенти, обучаващи се педагогичски и социални науки, към преподаватели, практикуващи психолози, както и към всеки , който се интересува от проблемите със зависимостите.

Условия за доставка

СРОК ЗА ДОСТАВКА: 

- Доставките се извършват от 1 до 3 работни дни след направянето на поръчката и се доставят с куриерска фирма Спиди*

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

- Цената на доставката е 2,90 лв. за София и 3,90 лв. за всички останали населени места, без значение от теглото на пратката и броя на артикулите в нея

* За населените места, които се обслужват по график от куриерската фирма, можете да проверите срока за доставка тук.

Условия за плащане

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Можете да платите по предпочитания от Вас начин:

  • Наложен платеж – плащате цялата сума на куриера, който достави пратката Ви на посочения адрес. БГ Учебник Ви препоръчва да изберете наложения платеж като най-сигурен и удобен начин на плащане.
  • Дебитна или кредитна карта – плащането се осъществява чрез виртуален пос терминал.
  • ePay.bg – плащането се извършва чрез ePay.bg.
  • EasyPay или B-Pay – плащането се прави на каса на EasyPay или през банкомат.
  • По банков път – плащането се прави с банков превод по сметката на Книжарници БГ Учебник ЕООД. След направата на поръчката, моля, преведете сумата по следната банкова сметка: Банка ДСК, IBAN: BG45STSA93000026586107, BIC: STSABGSF. 

Посочете номера на поръчката, получен по имейл, като основание за плащане. Поръчката ви ще бъде изпратена след получаване на банковия превод. Моля, обърнете внимание, че таксите за банковия превод са за Ваша сметка.

Контакти

Онлайн магазин

Национален телефон: 0700 4 29 29

E-mail: info@bguchebnik.com

Работно време на операторите: от понеделник до петък – от 09:00 ч. до 18:00 ч.